Om os

Hopper ApS er stiftet i 2018.

 

Selskabet er drevet af et stærkt team af medarbejdere, under ledelse af Direktør Frank Rasmussen.

 

Frank Rasmussen, kender du måske bedst som stifter af mobilselskaberne Telmore og BiBoB, men han har også arbejdet med en langt række andre teknologi virksomheder, der alle er endt som nogle af de bedst ratet selskaber i deres kategorier.

 

Hopper arbejder med en vision om at forbedre oplevelsen ved at eje/bruge en bil. Uanset om det drejer sig om selve køreoplevelsen, hvor selskabet har et af de bedst ratet produkter til at advare imod fartkontroller, eller om at øge værdien af ejerskabet på selve bilen, udvikler Hopper til stadighed på produktet.

Hopper Cardoctor er f.eks baseret på en tanke om at bilen altid skal være teknisk i orden. Det giver indlysende en mere vel fungerende bil, når alle fejl registreres og udbedres, med samme metode som når værkstedet kobler en computer til din bil. Er du samtidig en bilejer med garanti på din bil, er Cardoctor værktøjet til at kigge HELT ind i teknikken.

 

Det er nu engang bedre for dig som ejer, at fejl/mangler udbedres mens du har garanti på din bil. Men også inden fejl udvikler sig fra en bagatel, til måske endda meget dyre reparationer.